Referenties

Klantreferenties

Pride & Proud PR Communicatie | P. de Boer

Mike Segveld is een jonge enthousiaste Internet marketeer, die mijn opdrachtgever en mij persoonlijk een uitstekende training heeft gegeven over Google Analytics. Ik wens Mike veel succes toe in zijn toekomstige carrière en ik ben ervan overtuigd dat hij nog veel van zich zal laten horen in de onlinebranche.

Houtenhorloge-shop | S. Verkaik

Mike heeft passie voor online marketing en het helpen van bedrijven. Door zich te verdiepen in de branche kan hij heel gericht advies geven. Als webshop hebben wij veel profijt gehad van zijn kennis! Een aanrader voor iedereen die nog meer uit hun online activiteiten wil halen.

Tritt – Case in Sardegna | H. Tetteroo

Mike brengt vol enthousiasme zijn visie en communiceert dit duidelijk. Voor onze activiteiten heeft Mike SEO en structuur aangebracht. Komend seizoen hebben we ambitieuze plannen gericht op SEO en meer conversie/boekingen genereren waar Mike volop aan bijdraagt.

Partnerreferenties

B. Berendsen

Mike is een uitstekende partner om mee samen te werken. Ik kan heel goed bij Mike als ik wil sparren over SEO en Analytics en hij weet precies hoe die klanten het beste kan helpen.

S. Kalk

Mike is een vakkundige en enthousiaste online marketeer. Hij staat altijd klaar met de juiste antwoorden en is een ideale sparringspartner.

W. Bredewold

Mike is een topper! Hij weet alles op gebied van SEO en Marketing. Ik werk met veel plezier samen met Mike. Echt een aanrader!